Wilmark nu mai face parte din echipa juriului Dansez pentru tine. Coregraful a fost inlocuit cu sotia lui Mihai Petre, Elwira, iar mutarea a fost facuta cu doar cateva ore inainte de inceperea noului sezon al emisiunii.

Micutul Will se arata socat de modul in care a fost facuta aceasta inlocuire a lui, fiind invocat ca pretext o aparitie a lui in show-ul “Roata Norocului” de la Kanal D.

Noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” a debutat vineri seara la Pro TV cu o mare surpriza. Wilmark nu mai face parte din componenta juriului fiind inlocuit, dupa 13 sezoane, de sotia lui Mihai Petre, Elwira. Prezentatorul show-ului, Stefan Banica, si-a exprimat discret dezamagirea anuntand schimbarea la inceputul emisiunii de vineri:

“Personal, vreau sa ii multumesc micutului Will pentru cele 13 sezoane petrecute impreuna. Si… mergem mai departe”.

Willmark a fost inlocuit cu doar cateva ore inainte de inceperea emisiunii de producatori, invocandu-se ca pretext participarea lui ca invitat la show-ul “Roata Norocului” de la Kanal D. Dansatorul se arata socat de modul in care s-a intamplat totul.

„Am participat in acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat nici un contract cu cei de la Kanal D sa ma angajez la ei. Nu credeam ca se va ajunge aici. Imi pare rau ca, dupa atatia ani, am fost nevoit sa parasesc echipa de la «Dansez», tineam foarte mult la toti de acolo”, a declarat Wilmark, sambata, in exclusivitate pentru Click!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.