Actorul britanic Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal din ecranizarea romanului erotic "Fifty Shades of Grey", motivand ca are un program prea incarcat.

Charlie Hunnam trebuia sa joace rolul manipulatorului magnat Christian Grey in viitoarea ecranizare a romanului erotic "Fifty Shades of Grey", scris de E. L. James.

"Producatorii si Charlie Hunnam au cazut de acord sa gaseasca un alt actor pentru rolul principal, avand in vedere faptul ca proiectul de televiziune in care este implicat Hunnam nu ii permite sa se pregateasca adecvat pentru partitura lui Christian Grey", se arata intr-un comunicat al studiourilor Universal si Focus Features, scrie MEDIAFAX.

Hunnam joaca in prezent in seria produsa de FX "Sons of Anarchy". Actorul in varsta de 33 de ani s-a remarcat de curand in thrillerul SF "Pacific Rim" (2013), in care interpreteaza rolul unui pilot robot care lupta contra unei invazii extraterestre. Printre filmele in care a mai jucat se numara "Nicholas Nickleby" (2002), "Cold Mountain" (2003), "Huliganii de pe Green Street/ Hooligans" (2005), "Copiii tatalui/ Children of Men" (2006).

Filmul "Fifty Shades of Grey" este programat pentru lansare in august 2014 si va fi regizat de Sam Taylor-Johnson.

Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith si Don Johnson, o va interpreta pe naiva Anastasia Steele in aceasta ecranizare. Dakota Johnson, in varsta de 23 de ani, actrita si model, s-a remarcat in filmul de actiune cu accente comice "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012) si in comedia romantica "Te mai mariti cu mine?/ The Five-Year Engagement" (2012).

In romanele din seria "Fifty Shades of Grey", un bestseller erotic, personajul principal Christian Grey manuieste la perfectie biciul, cravasa si catusele si o initiaza pe tanara studenta Anastacia Steele in arta sadomasochismului.

Recent, "Fifty Shades of Grey" a devenit volumul pentru adulti care a ajuns cel mai repede la pragul de 1 milion de copii vandute in format paperback.

Citeste si:
Ai vazut trailerul pentru Fifty Shaded Freed? Trebuie!
VIDEO  Ai vazut trailerul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.