Actrita Meg Ryan se intoarce pe micile ecrane, dupa o pauza de 30 de ani, pentru a juca rolul unui editor newyorkez intr-un serial de comedie care va fi difuzat de postul de televiziune NBC.

Potrivit The Hollywood Reporter, noul proiect de televiziune va fi centrat pe viata lui Rose, o mama singura, fost editor de succes, care se decide sa se intoarca la vechiul sau loc de munca. Insa Rose trebuie sa lucreze acum pentru Brenda, o femeie compulsiva care pe vremuri i-a fost subalterna.

Meg Ryan, in varsta de 51 de ani, nu a mai jucat intr-o productie TV din 1982, cand a aparut intr-o comedie intitulata "One Of The Boys", alaturi de Mickey Rooney, Dana Carvey si Nathan Lane, scrie MEDIAFAX.

Noua productie NBC are un scenariu scris de regizorul Marc Lawrence, nominalizat la Emmy si cunoscut pentru filmul "Dragoste cu preaviz/ Two Weeks Notice".

Meg Ryan va fi si producatorul executiv al proiectului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.