"Love Building", debutul in lungmetraj al regizoarei Iulia Rugina, a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 11-a editii a Festivalului International de Film de la Tirana (Albania), care se va desfasura intre 23 si 31 octombrie.

Totodata, dupa ce va fi prezentat la Festivalul de Film de la Varsovia (11 - 20 octombrie), lungmetrajul "Love Building", de Iulia Rugina, ramane in Polonia, unde va fi prezentat la cea de-a 11-a editie a Tofifest International Film Festival din Torun. Filmul este inclus in sectiunea New Romanian Cinema, scrie MEDIAFAX.

Filmul produs de ActorieDeFilm.ro a avut prima intalnire cu publicul din Romania in luna aprilie, la cea de-a noua editie a Festivalului International Bucuresti (B-EST). Prezentat in competitia B-EST 2013, "Love Building" a obtinut premiul publicului si mentiunea speciala a juriului. In luna iunie, "Love Building" s-a intalnit cu publicul clujean la Festivalului International de Film Transilvania, unde a fost prezentat in cadrul Zilelor Filmului Romanesc.

"Love Building" este o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa "repare" relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic. 14 cupluri ajunse in impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, incearca sa-si reconstruiasca povestile de dragoste, participand la o serie de teme si exercitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.