Maria Dinulescu nu a gasit deocamdata succesul in Cetatea de Aur a Hollywood-ului.

Pagina de IMDB a actritei este deosebit de saraca dupa plecarea acesteia in Statele Unite ale Americii. Dupa serialul In Deriva, nu apar decat trei roluri in scurt-metraje (dintre care doar unul, The Ridicule, este filmat in SUA).

Intr-un interviu acordat actrorsentertainment.com, romanca a recunoscut ca in America nu mai este un „star”, asa cum era in Romania.

"Aici nu mai sunt un star. Nu sunt aleasa pe seama numelui meu, asa cum se intampla in Romania. Sunt doar o actrita noua, talentata si frumoasa, insa pe langa acestea ma sunt necesare si alte calitati", a declarat Maria, intervievata de Sandro Monetti.

Actrita a povestit ca sefii agentiilor de casting o vor cauta mai ales pentru roluri de rusoaica sau spion datorita accentului sau est-european. Maria a fost sfatuita sa invete sa lupte si s-a apucat de kickboxing.

Actrita a parasit Romania cu gandul de a locui peste Ocean si de a-si dezvolta cariera acolo si nici nu se mai gandeste sa se intoarca in tara in care s-a nascut.

"Nu vreau sa ma mai intorc sa traiesc in tara – sa ajut da, dar nu sa locuiesc in Romania. Am facut pasul de a pleca cand m-am simtit pregatita, nici devreme – nici tarziu. Exact cand nu trebuia sa mai raman in tara”, a declarat ea anul trecut.

Filmuletul realizat de Maria Dinulescu pentru obtinerea vizei de plecare in SUA a devenit un fenoment viral pe Internetul romanesc.


Vezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.