Dan Diaconescu a vorbit intr-un interviu exclusiv pentru paginademedia.ro despre planurile pe care le are in ceea ce priveste televiziunea OTV.
El sustine ca a obtinut licenta TV in Italia, dupa ce acum ceva vreme CNA i-a suspendat licenta de emisiue din Romania si ca noul OTV se va lansa in jurul datei de 15 cotombrie.

"Am obtinut deja licența in Italia. In principiu, ne propunem sa dam drumul postului in jurul datei de 15 octombrie. Dar aici nu depinde numai de noi, depinde si de firmele de cablu din Romania. Oricum, daca nu e 15, e 30 octombrie, dar tot ii dam drumul. Sediul este chiar intr-o cladire a Vaticanului. Este un fel de biserica, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. (...) Ceea ce facem in Italia sper sa fie cu mai mult profit, pentru ca TVA-ul e mai mic, la fel si impozitul pe profit, iar amenzile nu exista. Legislatia e mai permisiva aici", a spus Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.