Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata din nou cea mai sexy femeie in viata de editorii revistei Esquire, la sapte ani dupa ce a primit acest titlu pentru prima oara, informeaza huffingtonpost.com.

Scarlett Johansson, care a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata si in anul 2006, este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de doua ori.

Castigatoarea din 2012 a fost actrita Mila Kunis.

Potrivit MEDIAFAX, numarul pentru luna noiembrie al revistei Esquire va fi lansat in Statele Unite pe 15 octombrie.

In varsta de 28 ani, Scarlett Johansson a anuntat recent ca s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care intentioneaza sa se casatoreasca.

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la varsta de 12 ani, jucand alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai/ The Horse Whisperer", in 1998. Dupa acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat in filme precum "Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a castigat premiul BAFTA, dar si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

In ultimii ani, actrita americana s-a remarcat si in filmele de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele "Razbunatorii/ The Avengers" si "Iron Man 2". Ea va incepe sa filmeze pentru "Lucy", un thriller de actiune regizat de Luc Besson, dupa incheierea filmarilor de la "Captain America: The Winter Soldier".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.