Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a omului de afaceri Stefan Tache, sotul cantaretei Sanda Ladosi, si a altor cinci persoane, in dosarul in care procurorii DIICOT fac cercetari pentru o evaziune fiscala de aproximativ patru milioane de euro.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Stefan Tache s-a prezentat sambata dupa-amiaza in jurul orei 16 la Tribunal pentru a fi aresta, scrie gandul.info.

In acest dosar, procurorii DIICOT - Structura Centrala cerceteaza 11 persoane suspectate ca au constituit in Bucuresti un grup de criminalitate organizata care, prin circuite financiare fictive derulate prin mai multe firme, a facut achizitii intracomunitare de materiale de constructii.

Membrii grupului infractional au vandut apoi materialele de constructii in Romania, dar au inregistrat operatiuni nereale in evidentele contabile ale unui numar de 18 societati comerciale pe care le controlau, pentru a reduce valoarea reala a TVA, a precizat DIICOT, intr-un comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.