Intr-un interviu fara precedent acordat unei reviste americane, artista a marturist ca in tinerete a fost victima unui viol.

Regina muzicii pop a povestit ca in primul sau an petrecut in New York a fosy obligata sa intretina relatii sexuale sub amenintarea cutitului, pe acoperisul unui bloc.

"New York nu a fost ce m-am gandit eu ca va fi", scrie ea, intr-un material publicat in Harper's Bazaar. "Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu un pistol. Apoi, violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul spart de trei ori", a dezvaluit aceasta.

Comentariul vedetei pop vine dupa ce, acum aproape doua decenii, Madonna a dezvaluit pentru prima data tragedia prin care a trecut. In 1995, intr-un interviu in care isi promova volumul "Sex", Madonna a vorbit pentru publicatia New Musical Express din Londra despre aceasta experienta.

"Intr-un fel a fost o experienta care m-a facut sa deschid ochii. Am locuit in New York doar un an si eram foarte tanara, foarte increzatoare in oameni", a spus acesta, cand a vorbit pentru prima oara despre incident. De asemenea, acesta a afirmat ca acel episod din viata sa a facut-o "mai descurcareata si mai isteata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.