Benedict Cumberbatch si Emma Watson au fost desemnati cei mai sexy actori de film din lume, in urma unui sondaj mondial organizat de Empire Online, citat de gandul.info.

Benedict Cumberbatch a iesit pe primul loc din 50 de actori, intr-un sondaj international organizat de Empire Online, surclasandu-l pe starul din "Razbunatorii" Tom Hiddleston si pe Robert Pattinson, interpretul rolului principal masculin din franciza cinematografica "Amurg".

De altfel, actorii britanici au dominat acest top 50, in care se mai regaseste actualul star al seriei "James Bond", Daniel Craig (pe locul 24), dar si scotianul James McAvoy din franciza "X-Men", care s-a situat pe locul al 16-lea.

Starurile britanice au impartit topul cu actor american Ryan Gosling, care a ocupat locul al patrulea in acest clasament, si cu Bradley Cooper, aflat pe locul al zecelea.

In acelasi timp, actrita din "Harry Potter" Emma Watson a fost desemnata cea mai sexy actrita de film, surclasandu-le pe Scarlett Johansson, care s-a situat pe pozitia secunda, si pe actrita din "Jocurile foamei" Jennifer Lawrence, aflata pe locul al treilea.

Cei mai sexy 10 actori din lume

  1. Benedict Cumberbatch
  2. Tom Hiddleston
  3. Ryan Gosling
  4. Robert Downey Jr.
  5. Chris Hemsworth
  6. Robert Pattinson
  7. Michael Fassbender
  8. Hugh Jackman
  9. Bradley Cooper

Cele mai sexy 10 actrite din lume
  1. Emma Watson
  2. Scarlett Johansson
  3. Jennifer Lawrence
  4. Kristen Stewart
  5. Anne Hathaway
  6. Emma Stone
  7. Mila Kunis
  8. Natalie Portman
  9. Angelina Jolie
  10. Zoe Saldana

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.