Cantareata americana Anastacia a dezvaluit marti ca a suportat o mastectomie dubla, dupa ce a fost diagnosticata pentru a doua oara cu cancer mamar la inceputul acestui an.

Artista americana le-a marturisit fanilor ca in prezent se afla "in ultimele stadii de recuperare" dupa aceasta interventie chirurgicala si ca se simte "pregatita pentru a incepe un nou capitol" in viata ei.

In varsta de 45 de ani, cantareata a iesit victorioasa din lupta cu cancerul in 2003, dupa ce a suportat o interventie chirurgicala si a efectuat sedinte de radioterapie.

Anastacia si-a anulat turneul european in luna februarie, dupa ce a fost diagnosticata pentru a doua oara cu cancer. Artista avea programate 13 concerte in luna aprilie in mai multe tari europene in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al ei, intitulat "It's A Man's World".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.