Rapperul american Kanye West a avut o noua altercatie cu paparazzi, in dimineata zilei de vineri, dupa o disputa verbala cu fotografii grupati in fata resedintei sale din Los Angeles.

Muzicianul american a ajuns in fata casei sale in jurul orei locale 04.00, moment in care a fost inconjurat de mai multi paparazzi. Acestia erau nerabdatori sa il fotografieze si sa ii puna cateva intrebari despre disputa lui cu prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel, care l-a ironizat pe West in emisiunea sa, in aceasta saptamana, prezentand o parodie a interviului acordat recent de rapper postului de radio BBC.

Kanye West, care a initiat o veritabila polemica joi, pe Twitter, cu Jimmy Kimmel, din cauza acelei parodii, nu avea deloc starea necesara pentru a sta de vorba cu reporterii americani. Asa cum arata o inregistrare video postata pe site-ul TMZ.com, rapperul s-a adresat unui paparazzo cu apelativele de "tantar sugator de sange" si "agresor", iar apoi s-a repezit spre acel reporter, incercand sa ii smulga aparatul de fotografiat.

Totusi, Kanye West s-a oprit inainte ca lucrurile sa degenereze intr-o agresiune fizica si, potrivit presei americane, intentioneaza sa depuna plangere in justitie impotriva acelor reporteri, scrie MEDIAFAX.

Kanye West nu se afla la primul incident cu paparazzi americani. Muzicianul risca sa fie condamnat pentru agresiune si tentativa de furt, dupa o altercatie petrecuta in luna iulie, in timpul careia a incercat sa smulga aparatul de fotografiat din mainile fotoreporterului Daniel Ramos, luptandu-se cu acesta, pe podea, in Aeroportul International din Los Angeles.

Rapperul a declarat la tribunal ca a reactionat in acel fel intrucat era speriat, crezand ca "siguranta (sa) se afla intr-un pericol imediat".

Daca va fi gasit vinovat, Kanye West risca o pedeapsa de cel mult un an de inchisoare.

Kanye West a devenit o tinta frecventa a paparazzilor dupa ce a inceput anul trecut o relatie cu starleta americana Kim Kardashian. Cei doi au devenit parintii unei fetite, North West, care s-a nascut in luna iunie.

Citeste si:
Licitație pentru pantofii de sport ai rapperului Kanye West. Cât...
Licitație pentru pantofii de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.