Anamaria Prodan a fost declarata "persona non grata" de Gazeta Sporturilor si ProSport dupa o postare socanta pe Facebook, in care le ura ziaristilor "sa moara in chin si cancer".

Iata mesajul integral postat pe contul de Facebook al Anamariei Prodan:

Taranoi basiti ce sinteti!!!! saracii mondiale basite!! Mm si Bourceanu au fost sufletul petrecerii. Voi hahalerelor chiar daca va mai nasteti de 10 ori nu o sa va distrati ca noi in veci!!! jeguri umane!!! sa va uitati la poze si sa salivati!!! dupa sa dea Dumnezeu sa muriti in chin si in cancer!!!! asta va doresc!!! si voi si familiile voastre!".

Ca urmare a postarii acestui mesaj, Gazeta Sporturilor si ProSport au decis, de comun acord, sa o ignore total pe Anamaria Prodan.

"De astazi, in paginile ziarelor unde lucram nu vom mai gazdui declaratii, imagini sau relatari despre aceasta persoana. Numelui sau ii ramin suficiente zone publice unde sa se dea in stamba, dar macar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare si in uitare", anunta Gazeta Sporturilor.

"ProSport si Gazeta Sporturilor considera ca vulgaritatea discursului public al acestui personaj a ajuns intr-un punct insuportabil", scrie si ProSport.

Confruntata cu posibilitatea de a face cura de mediatizare, Anamaria Prodan s-a declarat nevinovata, pe motiv ca nu stie cine ar fi putut sa posteze acel mesaj, ea nefiind foarte priceputa in tainele social media.

"Stim exact cine a postat, am stat serios de vorba. E un om in care am de regula incredere, e patimas ca si mine, dar care a sarit calul! Nu e prima data cind o fac, eu mi-am cerut scuze de foarte multe ori. Tocmai din acest motiv, postarea a fost stearsa in urmatoarele cinci minute. Persoanele cu care lucram simt nevoia sa ne apere cumva, iar uneori exagereaza", a precizat Anamaria Prodan.

Invitata la Realitatea TV, aceasta a precizat ca va actiona in justitie cele doua ziare.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.