Scandalul iscat de transplantul de rinichi al lui Alexandru Arsinel continua.

Actorul roman de comedie si omul de televiziune Mihai Bendeac a scris, pe pagina sa de Facebook, ca Alexandru Arsinel ar fi trebuit sa se foloseasca de notorietatea sa ca sa ii determine pe oameni sa isi schimbe mentalitatea, nu sa „sara peste rand“.

"In atentia domnului Arsinel,

De peste 20 de ani, tinerii artisti din Romania au fost nevoiti sa suporte mentalitatea slinoasa a acelor romani care, manipulati, l-au luat pe ”nu o sa mai avem artisti precum X, Y, Z” in brate, negand incercarea de afirmare a oricarui tanar. De peste 20 de ani, artistii ”batrani” au fost de doua feluri. Cei care au lucrat cu tinerii si i-au ajutat, si cei al caror caracter meschin si scarbos i-a facut sa devina aspiratoare de bani.

De peste 20 de ani, artisti precum domnul Arsinel, se folosesc de notorietatea dobandita pe vremea cand programul Tv era de 2 ore si nu aparea oricine acolo, pentru a se catara cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu nerusinare si lipsa de respect fata de public.

De cate ori ii vad, am impresia ca pe sub costum poarta, in permanenta, o borseta. Poate-poate mai pica ceva. O reclama la Catena, un botez, o cumetrie, un piscot, niste pateuri...

Nu, domnule Arsinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales ca era un ”01”! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viata! Nu-l meritai macar pentru ca, impreuna cu acolitii dumitale, ai capusat Teatrul Tanase care a ajuns, din punct de vedere artistic, o susa ordinara care sa va permita sa va umpleti de bani.

Eu muncesc, domnule Arsinel. Si cate 18 ore pe zi. Sunt dependent de medicamente ca sa pot rezista in asemenea stres. Pentru ca imi pasa. Spuneau colegii dumneavoastra mai varstnici ca sunteti un ”bun national”. Va invit, domnule Arsinel, sa demonstrati asta. Ca n-ati mai facut-o de vreo 30 de ani. Dar aveti pretentii.

Citeste si:
Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa: „Îmi e atât...
Anamaria Prodan, scrisoare...

Iar noi, tinerii, cei pe care-i injurati de cate ori aveti ocazia, nu suntem si nu vrem sa fim ”bunuri nationale”. Nu ne bagam in fata ca sa avem o sansa in plus in fata mortii. Nu ucidem sufletul unor copii care asteapta de ani de zile un rinichi sau o inima si care mor sub ochii parintilor. Avem decenta si inima. As vrea sa inchei spunand ”cu respect”, dar mi l-am pierdut. Il declar NUL“.

Citeste si: Vedete bolnave si barfite: Alexandru Arsinel si Teo Trandafir

Scandalul din jurul transplantului a pornit dupa ce presedintele unei asociatii din Cluj-Napoca a afirmat ca actorul ar fi beneficiat de tratament preferential. Si asta pentru ca numele sau s-a aflat pe lista de asteptare doar trei zile, in timp ce alti pacienti asteapta ani intregi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.