Asociatia Culturala "Promissum", producator al Filmului "Ultimul Zburator", regizat de Ovidiu Georgescu, lanseaza trailerul oficial cu ajutorul zburatorilor moderni. Filmul "Ultimul Zburator" este distribuit in cinematografele din Romania de InterComFilm Distribution.

Evenimentul va debuta cu decibelii la maximum joi, 26 septembrie, incepand cu orele 18:00, printr-o coloana formata din aproximativ 70 de motociclete ce va pleca de la Piata Presei Libere, urmand apoi traseul Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu, pentru ca in final sa ajunga la Terasa Berarilor Garden Club (str. Splaiul Unirii, nr 225).

Pe tot parcursul traseului va exista un live streaming, iar 20 dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania se vor alatura zburatorilor pe motoare.

Atmosfera magica va fi reintregita de lansarea trailerului oficial al filmului "Ultimul Zburator", in prezenta echipei si a actorilor din film: Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi si George Ivascu.

Totodata, la acest eveniment va avea loc proiectia noului videoclip al trupei Holograf, "Roua Diminetii", ce contine imagini din film, dar si lansarea unui concurs surpriza, toate acestea sub coordonarea MC-ului Marius Balasoiu, unul dintre cei mai apreciati traineri din Romania.

Evenimentul este sustinut de Premier Palace Group si motorizat de cluburile: Chopper Academy, Slow Riders, Free Riders. Totodata, evenimentul va putea fi urmarit live pe internet la adresa: http://ultimulzburator.live2web.ro

Despre "Ultimul Zburator"

"Ultimul Zburator" este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala "Promissum" si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marcheaza un moment important, fiind prima parte a trilogiei "Promissum", prima trilogie Fantasy realizata vreodata in Romania.

Citeste si:
Netflix lanseaza trailerul "The King"
Netflix lanseaza trailerul...

Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire ce transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului. Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.