Filmarile pentru un lungmetraj despre viata si cariera lui Tupac Shakur vor incepe anul viitor, in orasul Atlanta, insa nu se stie deocamdata cine va juca rolul celebrului rapper american, decedat in 1996, informeaza contactmusic.com.

Discutiile despre realizarea acestui film biografic dureaza de multa vreme, insa abia de curand s-au obtinut banii pentru finantarea peliculei.

Potrivit Deadline, companiile Morgan Creek Productions si Emmett/Furla/Oasis Films s-au asociat pentru a coproduce si cofinanta filmul, care are un buget estimat de 45 de milioane de dolari.

Scenariul va fi scris de Eddie Gonzalez si Jeremy Hart, transmite MEDIAFAX.

Producatorii au obtinut, de asemenea, dreptul de a utiliza piesele lui Tupac, iar mama rapperului, Afeni Shakur, va fi producator executiv.

Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" si "Ghetto Gospel", a decedat in 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului in masina proprietarului studioului de inregistrari Death Row, Marion "Suge" Knight, in momentul in care a avut loc un atac armat, in care si-a pierdut viata.

Shakur si Suge au fost implicati intr-o cearta la un hotel din Las Vegas cu putin timp inainte de incident. In urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la inchisoare pentru incalcarea conditiilor de eliberare conditionata.

Dupa moartea artistului au fost lansate peste o duzina de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importanta precum cea a lui Che Guevara si Bob Marley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.