Cantaretii americani Beyonce si Jay-Z ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platite cupluri de vedete din lume, alcatuit in fiecare an de revista Forbes, au anuntat, joi, editorii acestei publicatii.

Cei doi artisti au obtinut venituri cumulate de 95 milioane de dolari in perioada 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013 si ocupa primul loc in acest top pentru al doilea an consecutiv.

Modelul Gisele Bündchen si sotul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady, ocupa locul al doilea cu venituri de 80 milioane de dolari.

Cuplul de actori Angelina Jolie si Brad Pitt, cu venituri de 50 milioane de dolari, ocupa locul al treilea, urcand o pozitie fata de topul de anul trecut.

Fostii colegi din distributia serialului de comedie "That '70 Show" Ashton Kutcher si Mila Kunis ocupa locul al patrulea, cu venituri de 35 milioane de dolari.

Starleta americana Kim Kardashian si rapperul Kanye West incheie Topul 5 al celor mai bine platite cupluri de vedere dupa ce au obtinut in perioada mentionata venituri de 30 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.