Julio Iglesias, care va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 24 octombrie, va mai sustine o reprezentatie in acelasi loc, pe 26 octombrie, la cererea publicului, informeaza organizatorii evenimentului, Vreau Bilet.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, la casa de bilete Vreau Bilet din strada Profesor Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu, precum si in magazinele EuroGSM, la Sala Palatului si online, pe www.vreaubilet.ro. Pentru concertul din 26 octombrie, preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: categoria IV - 200 de lei, categoria III - 250 de lei, categoria II - 290 de lei, categoria I - 390 de lei si categoria VIP - 500 de lei, scrie MEDIAFAX.

Pentru concertul din 24 octombrie mai sunt disponibile bilete la preturile de 250 de lei, 290 de lei si 390 de lei.

Concertul din acest an are la baza un atu esential, extrem de important atat pentru interpret, orchestra acestuia, cat si pentru public. Fata de reprezentatiile anterioare din Romania, sustinute in spatii amenajate in aer liber, Julio Iglesias a ales de aceasta data sa concerteze intr-o sala de spectacol cu acustica adecvata, fapt care le va garanta spectatorilor o experienta muzicala fascinanta.

Prin urmare, fanii din Romania ai artistului vor beneficia in aceasta toamna de un show live grandios, din programul caruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lui Julio Iglesias, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara", "El Amor" si "Aqua dulce, aqua sala".

Artistul spaniol a mai sustinut 11 concerte in Romania, cel mai recent avand loc anul trecut, la Bucuresti.

In cei peste 40 de ani de cariera, Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de discuri in intreaga lume, inregistrate in peste 14 limbi straine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se afla in topul 15 al celor mai bine vanduti artisti din istorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.