Avocatul familiei baietelului ucis de caini, Ionut Anghel, a declarat ca parintii i-au cerut sa-i dea in judecata pe Corneliu Vadim Tudor si pe Oana Zavoranu.

Anuntul a fost facut pentru ziarulring.ro de catre avocatul Bogdan Barbuceanu, care reprezinta familia Anghel in ancheta.

Motivul pentru aceasta actiune? Lansarea in spatiul public a doua ipoteze socante: ca micutul Ionut ar fi fost violat de un pedofil si ca ar fi fost sfasiat de caini de lupta Rottweiler.

"Mai nou, parintii lui Ionut mi-au cerut sa-i dam in judecata pe Vadim si pe Oana Zavoranu. Mi-a zis si batrana (n.r. - bunica lu Ionut) vineri, la Parchet, sa-i dam in judecata ca ar fi spus ca Ionut ar fi fost violat si muscat de caini de lupta Rottweiler. Ii astept maine (n.r. - azi) la mine la birou sa vedem ce e de facut", spune avocatul Barbuceanu.

Intrebat daca va formula un astfel de demers in instanta, aparatorul familiei Anghel arata ca el nu a auzit astfel de declaratii din partea celor doi "suspecti" si chiar daca ar fi auzit, nu exista un temei juridic.

"Singurul temei de drept este cel prevazut de codul civil cu privire la dreptul la imagine, la integritate, dar aici este ca si in cazul Elodia, atata vreme cat cazul este in dezbatere publica, nu cred ca se aplica temeiul din codul civil. Mai mult, ei (n.r. -parintii lui Ionut) nu-mi cer sa dau in judecata institutiile media care au preluat ce au zis cei doi, ci imi cer sa-i dau in judecata personal pe Vadim si pe Oana Zavoranu. Ii astept maine la mine la birou sa vedem ce e de facut"

Corneliu Vadim Tudor a declarat la Romania TV ca este convins ca Ionut Anghel a fost ucis de un criminal pedofil.

"A fost omorat si dus intr-o viroaga. E vreun martor ca l-au omorat cainii? Eu sunt convins ca un pedofil l-a omorat si l-a dus acolo. Cainii l-au gasit mort. Copilul nu avea cum sa ajunga singur pana acolo. Daca e un criminal pedofil in libertate e pericol mare",
a spus Vadim, citat de wowbiz.ro.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.