Artistul a subliniat ca el si noua lui iubita nu sunt impreuna din 2011 si ca Lavinia nu e responsabila pentru divortul lui de Andreea Marin.

Stefan Banica Jr. a vorbit despre relatia lui cu Lavinia Parva, intr-un interviu acordat lui Catalin Maruta.

"Sunt un om liber, am dreptul sa traiesc asa cum consider de cuviinta, sa traiesc cu cine vrea si asta si fac. Cat despre faptul ca se speculeaza ca am o relatie cu Lavinia din 2011, e copilareste sa crezi ca Lavinia ne-a despartit pe mine si pe Andreea. Asa cum e absurd sa crezi ca Andreea m-a despartit de mama baiatului meu. Credeti ca ne descoperea cineva acum o saptamana plimbandu-te in parc daca ne ascundeam atat de bine? Noi am mai iesit in public. In orice caz, relatia a inceput la luni bune dupa divort", a explicat Stefan.

Muzicianul a mai spus ca nu are de gand sa vorbeasca despre viata lui privata si, o aluzie la comentariile facute de Andreea Marin la adresa Laviniei, el a spus ca nu o sa comenteze relatia fostei neveste.

"Nu o sa vorbesc despre divort sau cat de uimit eram si sunt de actuala relatie a fostei sotii. Nu am sa comentez din respect pentru copil si pentru clipele frumoase dintre noi. Nu am comentat relatiile fostei sotii, nu ma intereseaza relatia ei decat daca o influenteaza pe fata mea", a completat Stefan.

Andreea Marin confirma ca Lavinia Parva era amanta lui Banica?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.