Cantareata Pink a fost desemnata Femeia Anului 2013, dupa ce artista americana a reusit sa ajunga in acest an pentru prima oara pe primul loc in topul Billboard al albumelor.

Artista americana, al carei nume real este Alecia Moore, a avut mare succes in anul care a trecut cu piese precum "Blow Me (One Last Kiss)", "Try" si "Just Give Me a Reason", un duet cu Nate Ruess, membru al trupei Fun., care a ajuns pe primul loc in topul american al single-urilor (Billboard Hot 100).

"A fost un an incredibil si sunt foarte recunoscatoare posturilor de radio care m-au sprijinit, dar si fanilor si prietenilor si tuturor acelor oameni incredibil de talentati cu care am avut norocul sa lucrez la acest album", a declarat artista americana, intr-un comunicat de presa.

Potrivit revistei Billboard, Pink a vandut in cariera ei peste 40 de milioane de albume pe plan mondial si peste 20 de milioane de single-uri in format digital.

"Atunci cand cifrele de la jumatatea anului 2013 ne-au parvenit, am constatat ca Pink avea atat albumul, cat si cantecul cu cele mai mari vanzari pentru o femeie in ultimul an si un turneu mondial de mare succes, deja sold-out", a
declarat Bill Werde, directorul editorial al revistei Billboard.

Pink va primi acest trofeu - Women in Music - la viitoarea gala Billboard, care va avea loc in decembrie, la New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.