Brigitte Bardot si Pamela Anderson doresc o interventie a presedintelui Consiliului European in Romania pe tema "genocidului impotriva animalelor, fara precedent, care se anunta in Romania, un stat membru UE", se arata intr-o scrisoare publicata pe site-ul Fundatia Brigitte Bardot.

"Prin vocile noastre, care reprezinta milioane de alte voci, ne facem purtatoarele de cuvant ale opiniei publice internationale scandalizate de genocidul impotriva animalelor, fara precedent, care se anunta in Romania, un stat membru al Uniunii Europene (UE)", se arata intr-o scrisoare postata pe site.

Bardot si Anderson ii cer, in continuare, presedintelui Consiliului European "sa intervina pe langa presedintele (roman) Traian Basescu pentru ca acesta sa accepte crearea unor programe vaste de sterilizare a cainilor vagabonzi, care s-au dovedit eficiente in numeroase alte tari, si sa renunte la uciderea a mii de ciini nevinovati".

"Domnul Basescu nu vrea sa auda nimic, el lasa cainii sa se reproduca pentru ca apoi sa puna militiile sale ale mortii sa intervina. Este o rusine pe care Europa nu trebuie sa o accepte", se subliniaza in scrisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.