Actorul american Ben Affleck va regiza episodul-pilot al unui serial politist produs de postul de televiziune Fox.

Astfel, serialul "The Middle Man" va reprezenta debutul actorului Ben Affleck in regia de televiziune. Serialul, cu o actiune plasata in orasul Boston din anii 1960, prezinta aventurile personajului Rudy MacAteer, un agent FBI insarcinat cu arestarea liderilor mafioti locali.

Episodul-pilot al acestui serial va fi regizat de Ben Affleck, pe baza unui scenariu scris de Glenn Gordon.

Recent, actorul american Ben Affleck a fost ales de studiourile Warner Bros. pentru a-i succede lui Christian Bale in rolul lui Batman. Studiourile Warner Bros. au anuntat in luna iulie ca doresc sa ii reuneasca pe super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat in acest an.

Ben Affleck, care nu este chiar un strain de universul super-eroilor din benzile desenate - l-a interpretat pe Matt Murdock in pelicula "Daredevil" din 2003 -, are o cota de popularitate uriasa la Hollywood in acest an, gratie succesului lungmetrajului sau "Argo" - in care a jucat si pe care l-a regizat -, recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film, in luna februarie, scrie MEDIAFAX.

Actorul american s-a remarcat in ultimii ani si in calitate regizor, semnand regia filmului "Orasul/ The Town" (2010). Totodata, starul american a fost recompensat si in calitate de scenarist, castigand Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting" (1997), un premiu pe care l-a impartit cu bunul sau prieten, actorul Matt Damon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.