Chloe Bridges, una dintre actritele care a concurat pentru rolul Anastasiei Steele, a dezvaluit detalii de la auditiile pentru controversatul proiect.

"Erau trei pagini din scenariu cu replici pentru auditie. Le-am citit si am zis ca nu pot sa fac asa ceva. Daca le-ati fi vazut ati fi murit. S-ar putea sa le arat prietenilor ca sa radem", a declarat Bridges.

Actrita a tinut sa precizeze ca producatorii ar fi dorit-o in rol, dar ea a refuzat.

"In scenar respectiva fata le povesteste prietenilor despre o aventura sexuala - si a trebuit sa folosesc cuvantul sperma de multe ori. Am zis ca nu stiu, baieti, eu tot trebuie sa dau ochii cu bunicii mei weekendul viitor".

In ciuda acestor explicatii, Chloe Bridges a tinut sa le ureze noroc lui Charlie Hunman si Dakota Johnson", actori mai curajosi decat ea, dupa cum a marturisit.

Trilogia "Fifty Shades of Grey" se va baza pe seria de romane erotice omonime. Charlie Hunman si Dakota Johnson vor juca rolurile principale, iar fimul va fi lansat in august 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.