Actorul Alexandru Arsinel va fi externat joi seara.

Actorul Alexandru Arsinel a declarat, joi, intr-o conferinta de presa desfasurata la ICUTR Cluj, ca a trecut printr-un moment foarte greu, iar acum este "un om caruia i s-a dat viata", relateaza MEDIAFAX.

"Plec astazi (joi - n.r.) acasa, voi urma o perioada cu restrictii impuse de operatie. (...) Va trebui sa pastrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos, dar altfel de restrictii nu, si nu femei, domnul profesor Lucan mi-a spus «ia-ti gandul». Habar nu aveti ce clinica aveti aici, ce personal de o calitate pe care nu cred ca o putem gasi in multe locuri din lume, este o oaza datatoare de speranta. Am batut la usa unui spital si am cerut ajutor si azi pot sa va zambesc, pot sa plec fericit acasa. Ma simt bine, putin slabit, nu sunt un dandy, dar starea mea este buna, am trecut printr-un moment foarte greu si vedeti acum un om caruia i s-a dat viata", a afirmat Arsinel.

Actorul a glumit cu jurnalistii, spunand un banc, si a multumit familiei donatorului rinichiului pentru faptul ca i-a permis sa traiasca mai departe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.