Actrita franceza Brigitte Bardot a denuntat "politica dictatoriala a presedintelui Traian Basescu", catalogandu-l "un tiran care nu se gandeste decat sa ucida", dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat legea care permite eutanasierea cainilor maidanezi, scrie MEDIAFAX.

"Acest tiran nu se gandeste decat sa ucida si condamn politica sa dictatoriala, nedemna de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceausescu!", a declarat Bardot intr-un interviu acordat Agentiei France-Presse, reamintind ca, "in anul 2000, Traian Basescu a contribuit la esecul programului de sterilizare a cainilor din Bucuresti".

Fosta actrita franceza a facut apel la "parlamentarii si senatorii care inca pot anula, inaintea promulgarii, aceasta lege arbitrara, sa nu permita comiterea acestui genocid al animalelor".

Miercuri dimineata, Fundatia Brigitte Bardot anunta ca studiaza recursurile posibile la nivel national si european pentru a impiedica "uciderea" cainilor maidanezi, dupa ce Parlamentul roman a aprobat legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.