Companiile FX si Lionsgate TV s-au asociat pentru a produce un serial de televiziune inspirat din "American Psycho", un film lansat pe marile ecrane in anul 2000 pe baza romanului omonim scris de Bret Ellis in 1991.

Studiourile Lionsgate au anuntat in 2011 ca intentionau sa produca pentru marele ecran un remake al filmului "American Psycho", insa acel proiect nu s-a concretizat, scrie MEDIAFAX.

Noul proiect de televiziune se va concentra asupra legendarului criminal in serie Patrick Bateman, ajuns in jurul varstei de 50 de ani, dar care a ramas la fel de atroce si de periculos ca intotdeauna. Patrick Bateman isi alege un protejat in cadrul unui experiment social sadic, insa protejatul lui va deveni in cele din urma egalul sau, un "American Psycho" din noua generatie.

Companiile FX si Lionsgate TV nu au anuntat deocamdata numele actorilor care vor interpreta rolurile principale in acest serial TV.

Serialul va fi produs pe baza unui scenariu scris de Stefan Jaworski.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.