Talent-show-ul nu va mai fi difuzat in zilele de marti, ca pana acum, ci sambata.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu pornesc din nou in cautarea celei mai bune voci din tara. Cei patru antrenori pornesc cu asteptari mari si strategii bine puse la punct.

"In sezonul al treilea vreau sa vad personalitate si mult curaj in abordarea pieselor. De asemenea, as vrea sa vad mai multa dorinta de a castiga, pentru ca de multe ori ne trezim in fata unor concurenti care nu au aceasta miza. Ei vor doar sa participe, nu sa si castige. Este foarte important sa-ti si doresti victoria. In rest, mi-ar placea sa vad creativitate si cat mai multa bucurie pe scena", a declarat Loredana.

"La acest concurs cunosti o multime de oameni noi, iar asta imi ofera posibilitatea de a descoperi artisti de care ma pot ocupa mai departe, daca imi plac. Eu tot timpul imi doresc sa aud inovatii muzicale, sa vad oameni de toate varstele si de toate rasele pe scena de la «Vocea Romaniei»", a completat Smiley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.