Demis Roussos revine la Bucuresti anul acesta, pe 5 decembrie, pentru a sustine un concert pe scena Salii Palatului, unde vor putea fi auzite atat piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, cat si hiturile sale.

Legatura lui Demis cu Romania este una cu totul speciala si dateaza de multi ani. Putina lume stie, spun organizatorii concertului, ca Demis a fost casatorit cu o romanca, astfel ca pentru acesta Bucurestiul reprezinta o a doua casa, unde revine de fiecare data cu mare placere.

Anul acesta, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna - "Ave Maria", "White Christmas", "Silent night", "Amazing Grace" -, dar si cu hituri precum "Dinata Dinata", "Goodbye my love goodbye!" si "My friend the wind".

Pentru concertul din 5 decembrie preturile biletelor sunt urmatoarele: categoria VIP - 300 de lei, categoria 1 - 250 de lei, categoria 2 - 200 de lei, categoria 3 - 150 de lei, categoria 4 - 100 de lei, categoria 5 - 50 de lei.

Biletele se gasesc, incepand de marti, la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, oficiile postale semnalizate "bilete.ro" si online, pe Biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro si eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.