Actorul Constantin Ghenescu, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort joi, in locuinta sa din Piatra-Neamt, cauza decesului fiind mai multe rani provocate prin injunghiere

Procurorii din Piatra Neamt analizeaza astazi, 8 septembrie, propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile a unui barbat de 25 de ani, pe nume Vasile Botezatu, retinut de politisti in cursul zilei de sambata, drept principal suspect in cazul uciderii actorului, scrie adevarul.ro.

Potrivit anchetatorilor, Botezatu, un individ condamnat de mai multe ori in trecut pentru furturi si talharii, a pandit momentul in care Constantin Ghenescu a scos bani de la bancomat si l-a urmarit pe actor pana in locuinta lui situata intr-un bloc din cartierul Precista din Piatra Neamt. A intrat in locuinta acestuia si, pentru ca a refuzat sa-i dea banii, criminalul l-a lovit pe Ghenescu, de mai multe ori, cu un cutit in zona gatului. Criminalul a furat apoi 900 de lei si a plecat.

Politistii l-au gasit pe Vasile Botezatu in zona barajului Batca Doamnei. Se pare ca intentiona sa-si puna capat zilelor. Pentru fapta comisa risca 25 de ani inchisoare.

Un sfert de veac pe scena teatrului Constantin Ghenescu s-a nascut pe 12 februarie 1944, la Bucuresti, dar cariera artistica s-a confundat pentru o lunga perioada cu istoria Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, scrie MEDIAFAX. De-a lungul timpului, a jucat in nenumarate filme: "Si caii sunt verzi pe pereti" (2012), "Cealalta Irina" (2009), "Weekend cu mama" (2009), "Cronica unei morti amanate" (2008), "Legiunea straina" (2008), "Margo" (2006), "Marilena de la P7" (2006), "Entre chiens et loups" (2002), "Garcea si oltenii" (2002), "Occident" (2002), "Train de vie / Trenul vietii" (1998), "Schimbarea la fata" (1995).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.