Akcent, infiintata in 2001, s-a destramat, insa membrii trupei au omis, deocamdata, sa faca un anunt oficial.

Akcent a rezistat timp de 12 ani, traseul muzical fiind incununat de glorie, de la hit-ul de debut “Ti-am promis” si pana la “Chimie intre noi”, ultimul single oficial, scrie realitatea.net.

Trupa, in formula Adrian, Mihai si Sorin (n.r. Marius Nedelcu, cel de-al patrulea component, a parasit formatia in 2008) si-a sistat activitatea in urma cu aproximativ o luna, in momentul in care au terminat de onorat cateva contractele din strainatate.

Neintelegerile si-au facut loc in sanul trupei de mai multa vreme, mai exact de aproximativ un an, respectiv in momentul in care Adrian s-a gandit sa se impuna si sa le pretinda colegilor sa primeasca un procent mult mai mare, din concerte.

Adrian Sina primea deja dublu fata de colegii sai de trupa. Mai mult, in cazul despartirii, acesta ar dori sa continue sa canta sub numele de Akcent, marca inregistrata la OSIM pe numele celor trei (iar Sorin Butnei si Mihai Gruia nu sunt de acord sa renunte la titlu).

Ambele parti au ajuns acum sa discute prin intermediul avocatilor si este foarte probabil sa ajunga la tribunal cu pretentiile lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.