Elena Basescu scrie pe Facebook, intr-o postare de marti, ca numele fetitei sale este Sofia Anais Ionescu-Basescu.

"La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais", scrie Elena Basescu intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Ea mentioneaza ca numele Sofia a fost alegerea sa, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasca in jurul acestei date.

"Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost bunica tatalui meu, pe care a iubit-o foarte mult", continua ea.

Elena Basescu mentioneaza totodata ca Anais este un nume care i-a placut foarte mult sotului sau, Bogdan Ionescu.

"Numele de familie al fetitei noastre dragi va fi Ionescu-Basescu", precizeaza Elena Basescu.

"Totul s-a petrecut mult mai repede decat ne asteptam cu totii, dar ii multumesc bunului Dumnezeu ca Sofia si eu suntem bine. Asta si datorita personalului de la Spitalul Universitar, o echipa medicala cu adevarat profesionista. Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de incurajare, urari de bine pentru mine si pentru fetita si mi-au fost alaturi in aceste momente", mai scrie ea.

Alaturi de acest mesaj, pe contul de Facebook al Elenei Basescu este postata si o fotografie care il infatiseaza pe sotul sau tinand in brate fetita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.