Iubitul cantaretei Adele, omul de afaceri Simon Konecki, a dat in judecata Pepsi, dupa ce compania americana a lansat o bautura al carei nume este similar cu cel al apei pe care o produce el, informeaza dailymail.co.uk.

Noul produs Pepsi se numeste SoBe Lifewater, in timp ce omul de afaceri britanic produce o marca de apa cu numele Life Water.

Potrivit MEDIAFAX, profiturile rezultate din vanzarea apei Life Water sunt donate societatii caritabile infiintate de Konecki Drop4Drop, care sprijina furnizarea de apa potabila in tarile in curs de dezvoltare.

Konecki spune ca numele bauturii produse de Pepsi seamana prea mult cu numele apei pe care el o produce, care este comercializata in scopuri caritabile.

PepsiCo a confirmat ca este pe cale sa inregistreze "Lifewater" ca marca globala. Totusi, spun oficialii companiei americane, marca "Lifewater" nu va fi comercializata in Marea Britanie. Ei adauga ca nu cred ca cele doua produse pot fi confundate, pentru ca nu sunt la fel.

Simon Konecki, in varsta de 39 de ani, are o relatie cu cantareata Adele, in varsta de 25 de ani, de la sfarsitul anului 2011. In octombrie 2012, cei doi au devenit parintii unui baietel, care a primit numele Angelo. Detinatoare a opt premii Grammy si a unui Oscar, Adele desfasoara si o intensa activitate caritabila in beneficiul copiilor defavorizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.