Rapperul american Sean Kingston si garda sa de corp au fost dati in judecata de o tanara care ii acuza ca au violat-o, in 2010, intr-o camera de hotel, scrie MEDIAFAX.

Carissa Capeloto, care in prezent are 22 de ani, sustine ca a fost fortata sa intretina relatii sexuale cu Sean, dar si cu garda acestuia de corp si cu un alt membru din formatia rapperului, intr-un hotel din Seattle, in iulie 2010, dupa ce acestia au fumat marijuana si au baut multa votca.

Capeloto, care i-a dat in judecata pe cei trei, sustine ca a fost invitata in camera rapperului pentru a-l cunoaste, dupa un show al cantaretului Justin Bieber, in care a concertat si Kingston. Ea a spus ca, atunci cand a ajuns in camera acestuia, artistul o astepta in pielea goala, in pat. Capeloto mai sustine ca a fost violata, desi se putea observa ca "este in stare de ebrietate si nu si-a dat consimtamantul".

La locul faptei a fost chemata politia, iar Capeloto a fost dusa la spital, unde aceasta a spus ca a fost tratata pentru ranile de pe corp care dovedeau ca a fost violata.

Capeloto a cerut suma de 5 milioane de dolari ca despagubiri din partea artistului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.