Cineastul american Clint Eastwood si vedeta de televiziune Dina Ruiz s-au despartit, dupa 17 ani de casnicie, potrivit unei declaratii de presa a realizatoarei TV.

Dina Ruiz a facut o declaratie de presa, joi, confirmand ca ea si Clint Eastwood nu mai sunt impreuna. Cineastul a fost casatorit de doua ori, dar a avut numeroase relatii cu femei celebre.

Actorul american, in varsta de 83 de ani, are sapte copii, inclusiv o fata in varsta de 16 ani, Morgan, cu Dina, scrie MEDIAFAX.

Clint Eastwood a cunoscut-o pe Dina Ruiz in 1993, cand aceasta i-a luat un interviu, cei doi casatorindu-se trei ani mai tarziu.

Despartirea celor doi a fost una amiabila, decizia nefiind una recenta. Publicatia The Mail a scris ca cei doi nu au mai fost fotografiati impreuna din 2011 si, potrivit US Weekly, decizia de a se desparti a fost luata anul trecut, in iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.