Actorul Alexandru Arsinel, care a suferit, joi, un transplant de rinichi la o clinica din Cluj-Napoca, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca, in urma acestei interventii, este un om "nascut din nou".

Joi, la o zi dupa ce a fost anunțat ca a fost gasit un rinichi compatibil pentru el, actorul a mers la Cluj-Napoca, unde a fost supus complicatei intervenții chirurgicale de transplant.

"Inchipuiți-va ca un om, la o anumita varsta, se naste din nou. Aceasta operatie imi prelungeste viata in modul cel mai decent", a declarat actorul pentru MEDIAFAX.

Acesta a marturisit ca a inceput sa aiba probleme renale in urma cu zece ani, dar nu a ajuns la stadiul de a face dializa.

"Cand ajungi la dializa, trei sferturi din viata ta se petrec in spital, lucru pe care l-as fi suportat cu greu, asa cum Toca (regizorul Alexandru Tocilescu, n.r.) nu a suportat", a adaugat Alexandru Arsinel.

Operatia a fost efectuata cu succes la Cluj-Napoca de echipa condusa de reputatul prof. univ. dr. Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal de la Cluj și șeful catedrei de Urologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu".

"Tin sa multumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan si, bineințeles, lui personal, omul caruia ii datorez de ieri, viata", a declarat actorul, vineri diminata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.