Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, a nascut un baietel, joi, intr-un spital din Los Angeles, a anuntat purtatorul de cuvant al sotului ei, actorul Josh Duhamel.

Axl Jack Duhamel a cantarit la nastere 3,5 kilograme, a spus Ruth Bernstein, purtatorul de cuvant al lui Duhamel.

Acesta este primul copil atat pentru Fergie - care, recent, si-a schimbat oficial numele din Stacy Ann Ferguson in pseudonimul artistic -, cat si pentru Duhamel, scrie MEDIAFAX.

Fergie, in varsta de 38 de ani, si Josh Duhamel, in varsta de 40 de ani, s-au casatorit in ianuarie 2009, dupa o relatie de cinci ani.

In 2006, Fergie a lansat un album solo, intitulat "The Duchess", care a inclus doua piese care au ajuns No.1 in topul Billboard Hot 100: "London Bridge" si "Big Girls Don't Cry".

Trupa The Black Eyed Peas, compusa din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo, a obtinut sase premii Grammy, iar albumele formatiei s-au vandut in peste 56 de milioane de exemplare in intreaga lume. Trupa americana a concertat si la Bucuresti, in septembrie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.