Actorul american Ben Affleck si-a construit o pestera in stilul Batcave, "vizuina" secreta a lui Bruce Wayne-Batman, cu mult inainte ca el sa primeasca oferta de a-l interpreta pe omul-liliac.

Regizorul Kevin Smith, unul dintre prietenii apropiati ai lui Ben Affleck, a declarat: "Cand am vazut prima oara casa lui, el mi-a facut un tur si apoi mi-a spus sa ma duc cu el sa-mi arate inca o camera".

"M-a dus in camera respectiva si mi-a aratat ce construise acolo. Era un birou care avea o biblioteca frumoasa, iar apoi a apasat pe ceva si biblioteca s-a deschis. Iar eu i-am spus: «La naiba, ti-ai construit un Batcave?». Iar el mi-a raspuns ca a conceput doar intrarea in pestera lui Batman. Cand am intrat, in spatele bibliotecii era o camera securizata", a povestit regizorul.

Actorul Ben Affleck a fost recent numit succesorul lui Christian Bale in rolul lui Batman, o miscare care i-a infuriat pe multi fani ai supereroului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.