La 32 de ani, Anca Serea, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV, se pregateste sa devina mama pentru a patra oara.

Anca Serea este din nou insarcinata, urmand sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil al sau, al doilea conceput cu iubitul ei actual, Adrian Sina, solistul trupei Akcent. Prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV a trecut deja in luna a sasea de sarcina si a reusit sa patreze totul in secret pana acum.

"Noi asteptam inca un copilas. Sunt insarcinata in sase luni. Nu am ascuns sarcina, cred ca am un fizic care ma ajuta. A fost o optiune a noastra, noi consideram chestia asta ca fiind destul de intima si traim frumusetea acestui moment. Am fost fericita si sper ca totul sa decurga bine. Nu stim sexul copilului, pentru ca nu am vrut sa stim. Adi este foarte fericit, el chiar isi mai dorea un copilas", a declarat ea la Focus Monden, Prima TV.

Anca Serea si Adrian Sina mai au un baietel, Iosif Noah, nascut anul trecut, si alti doi copii, David (11 ani) si Sara (5 ani), din casnicia cu fostul ei sot, omul de afaceri Filip Poplingher, rapus de leucemie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.