Veronica Bulai a fost inmormantata, luni dupa-amiaza, in municipiul Bacau, in prezenta a aproximativ o mie de persoane.

Aproximativ o mie de persoane au participat la slujba de inmormantare a Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor, care a avut loc, luni dupa-amiaza, la Catedrala Catolica din centrul municipiului Bacau, unde fusese depus, vineri noapte, sicriul cu trupul neinsufletit al femeii, relateaza MEDIAFAX.

Pe durata celor aproximativ doua ore cat au durat funeraliile, Monica Gabor a tinut strans la piept tabloul cu fotografia mamei sale. De asemenea, fiica cea mare a Veronicai Bulai, Alina Gabor, a plans aproape in permanenta pana cand sicriul cu trupul neinsufletit al mamei sale a fost coborat in mormant.

La final, locul de veci din Cimitirul Sarata din Bacau a fost acoperit cu coroane de flori, pe cea din partea Monicai Gabor fiind scris "regrete eterne pentru un suflet nobil".

Printre cei care au trimis coroane de flori la capela Catedralei Catolice din Bacau s-au numarat Irinel Columbeanu, fostul sot al Monicai Gabor, dar si actual iubit al acesteia, Mr. Pink.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.