Filmarile pentru "Liceenii 2000", de Cristina Jacob, continua cu cascadorii impresionante - vineri seara, o masina a plonjat in apele Marii Negre, intreaga actiune fiind instrumentata de o echipa de profesionisti.

Masina cu un singur pasager a urcat pe un pod cu o viteza de aproximativ 60 de kilometri pe ora si a cazut in apele marii.

Cascadorul Razvan Puiu, care a condus masina crede ca aceasta a fost cea mai grea sarcina pe care a avut-o pana acum. "Nu sunt superman, sunt om ca si voi, doar ca am pregatirea, materialele necesare, echipa, stiu ce sa fac cu toate astea. N-a fost simplu - inaltime mare, apa mica, socul mare la aterizare, dar cu echipamentul, pregatirea si setarile necesare, te duci acolo unde trebuie", a declarat acesta, potrivit MEDIAFAX.

Autoturismul avariat in totalitate a fost pregatit aproape o luna pentru aceasta scena care a durat cateva secunde. Tot pentru aceasta scena, echipa de productie a filmului a construit special un pod artificial in mare, care sa devina rampa de lansare la apa a masinii.

Filmul "Liceenii 2000", regizat de Cristina Jacob, ("In film la Nasu'"), promite sa devina emblematic pentru generatia actuala de adolescenti. Pelicula este povestea a trei fete frumoase, care pleaca intr-o escapada la mare chiar inainte de a sustine examenul de bacalaureat. Filmarile se vor incheia la inceputul lunii septembrie, iar in rolurile principale, spectatorii le vor regasi pe Crina Semciuc, Olimpia Melinte si Flavia Hojda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.