Decesul mamei Monicai Gabor a fost violent, au stabilit medicii legisti, trupul neinsufletit al femeii fiind ridicat, vineri, de catre rude de la Serviciul de Medicina Legala Gorj, urmand sa fie transportat la Bacau, unde va avea loc inmormantarea.

Un cumnat al uneia dintre cele trei fiice ale Vioricai Bulai, Alina Gabor, a fost prezent, vineri, la Targu Jiu pentru a ridica trupul neinsufletit, el precizand ca data la care va avea loc inmormantarea nu a fost stabilita deocamdata, scrie MEDIAFAX.

Barbatul a mentionat ca celelalte doua fiice ale femeii, Monica si Ramona Gabor, sunt in strainatate, dar vor veni acasa pentru a participa la inmormantarea mamei lor.

Trupul neinsufletit al Veronicai Bulai a fost ridicat dupa ce medicii legisti au realizat necropsia, acestia stabilind ca moartea a fost violenta, provocata de o lovitura puternica la cap.

Veronica Bulai, in varsta de 54 de ani, mama Monicai Gabor, a murit, joi, la scurt timp dupa ce vizitase Pestera Polovragi si plecase cu un grup de turisti din Bacau sa viziteze Cheile Oltetului, situate in imediata vecinatate a pesterii, unde dorea sa faca si cateva fotografii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.