Trupa Motley Crue se va destrama in 2014 sau in 2015, intrucat eforturile intense depuse de membrii grupului american in timpul turneelor si-au pus amprenta asupra starii de sanatate a chitaristului Mick Mars, care a fost diagnosticat cu o forma rara de artrita cronica.

Totodata, membrii trupei spun ca vor sa puna punct carierei lor de 30 de ani intr-o nota pozitiva, dorind ca publicul sa isi aminteasca de Motley Crue cu bucurie si respect.

"Vrem sa ne retragem cat timp suntem inca sus, in topuri. Nu vrem sa devenim una dintre acele trupe despre care oameni vorbesc astfel: «Ei canta acum... intr-un club necunoscut»", a declarat Vince Neil, solistul formatiei, intr-un interviu acordat publicatiei The Oakland Press.

"Inca suntem capabili sa avem concerte sold-out in sali si pe stadioane si vrem ca lumea sa isi aminteasca de noi exact asa", a adaugat el.

Starea de sanatate a chitaristului trupei, Mick Mars, este un alt motiv de ingrijorare major, intrucat eforturile depuse de-a lungul anilor in numeroasele concerte si turnee sustinute de Motley Crue si-au pus amprenta asupra lui, fiind diagonosticat cu spondilartrita anchilozanta, o forma de artrita cronica, scrie MEDIAFAX.

"A sosit vremea. Sanatatea lui Mick nu e asa de buna, iar turneele sunt dificile pentru el. Sunt sigur ca peste cinci ani sau peste 10 ani vom face probabil din nou ceva impreuna, insa nu va fi ceva de genul turneului de adio al trupei Kiss sau un turneu de adio al unui precedent turneu de adio. Noi nu vom fi asa", a adaugat Vince Neil.

In afara de acest turneu ultim al trupei, Motley Crue urmeaza sa lanseze si un ultim album, despre care Vince Neil a sugerat ca ar putea fi coloana sonora a ecranizarii volumului sau de memorii "The Dirt".

Totodata, Vince Neil a spus ca intentioneaza sa lanseze si cateva proiecte solo inainte de a despartii de colegii sai de trupa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.