Veronica Bulai, mama surorilor Alina. Monica si Ramona Gabor, a murit.

Mama Monicai Gabor a murit, joi, in timp ce vizita Pestera Polovragi din judetul Gorj, dupa ce o bucata dintr-o stanca s-a desprins din tavanul pesterii si a lovit-o in cap, sustin surse din Politie, citate de realitatea.net.

Un echipaj al salvarii s-a deplasat imediat la locul incidentului, insa nu s-a mai putut face nimic: femeia a murit pe loc, ea avand o fractura de craniu deschisa.

Veronica Bulai se afla impreuna cu alte 17 persoane intr-un pelerinaj la manastirile din Oltenia, Pestera Polovragi, fiind un obiectiv turistic inscris pe lista, scrie libertatea.ro.

Medicul coordonator al SAJ Gorj, Jana Prejbeanu, a declarat ca echipajele medicale au anuntat Politia cu privire la decesul femeii. Piatra care a lovit-o pe femeie in cap avea sapte kilograme, conform estimarilor facute de medicii de la Ambulanta Gorj.

La ora transmiterii acestei stiri, o ancheta este in desfasurare pentru a lamuri imprejurarile in care s-a produs accidentul, scrie MEDIAFAX.

“A cazut o stanca pe Cheile Oltetului. Un grup de turisti cu un microbuz au vrut sa faca fotografii si o stanca a cazut si se pare ca persoana decedata este mama Monicai Gabor. La fata locului a venit Ambulanta, SMURD-ul, pompierii, dar era moarta”, a
declarat primarul din Polovragi, Stefan Fasuescu, pentru presa locala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.