Renumitul festival de muzica usoara Mamaia, unde s-au lansat atatia artisti valorosi autohtoni, pare sa nu se mai tina in acest an.

Desi este vorba de editia aniversara de 50 de ani, se pare ca nu s-au alocat suficiente fonduri pentru a fi organizat. Evenimentul trebuia sa aiba loc intre 29 si 31 august.

Se pare ca Autoritatea Nationala de Turism si Consiliul Judetean Constanta au alocat prea putini bani pentru acest proiect.

Tinand cont ca nici sponsorii nu se inghesuie, considerand, probabil, evenimentul drept unul prafuit, sunt mari sanse ca festivalul sa isi dea sfarsitul chiar atunci cand urma sa implineasca 50 de editii.

"Despre partea cu bugetul nu va pot spune nimic. Cei de la consiliul judetean trebuie sa-mi comunice. Le-am dat un ultimatum pana miercuri. Nu pot sa aduc eu bani de acasa, eu ma ocup de organizarea artistica, iar aceasta nu e o problema pentru mine", a declarat Madalin Voicu, presedintele juriului pentru Ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.