Roxana Ciuhulescu a decis sa inceteze colaborarea cu trustul Pro, cel care a lansat-o si a sustinut-o in showbiz, intrucat nu se mai intrevedeau proiecte care sa o multumeasca.

Roxana Ciuhulescu a incetat colaborarea cu trustul Pro dupa 13 ani de emisiuni pe teme auto si aparitii in diverse seriale de divertisment.Ea sustine ca de un an s-a tot gandit sa faca acest pas intrucat a remarcat ca nu se mai intrevede niciun proiect interesant la orizont care sa o multumeasca.

Prin urmare, Roxana a incetat colaborarea cu Pro, insa nu elimina posibilitatea de a se intoarce daca va primi o oferta tentanta.

„De un an si jumatate intentionez sa iau decizia asta, insa nu am fost pregatita, am vrut sa cred ca se va intampla ceva mai mult cu cariera mea... Nu s-a intamplat si am simtit ca e momentul sa plec. Nu exclud posibilitatea sa revin la un alt post tv, chiar si la PRO TV, daca oferta e buna si sa stii ca 13 nu-mi poarta ghinion”, a declarat Roxana, pentru Click!.

Pana atunci, vedeta se va concentra pe proiectele proprii, o scoala de pilotaj si conducere defensiva si Scoala de soferi Teo a carui imagine este.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.