Actorul Lee Thompson Young, un fost star al serialelor Disney, cunoscut in special pentru rolul principal pe care l-a interpretat in serialul "The Famous Jett Jackson", difuzat la sfarsitul anilor 1990, s-a sinucis la varsta de 29 de ani, la Los Angeles, a anuntat, luni, managerul sau.

"Cu mare tristete va anunt ca Lee Thompson Young s-a sinucis in aceasta dimineata", a declarat Jonathan Baruch, managerul actorului, citat de Reuters.

Lee Thompson Young a fost descoperit mort in locuinta sa din cartierul North Hollywood, luni dimineata, dupa ce colegii sai din distributia serialului "Rizzoli & Isles", produs de postul TNT, au alertat autoritatile, spunand ca actorul nu s-a prezentat la filmari, a precizat Jerretta Sandoz, purtatoarea de cuvant a politiei din Los Angeles, scrie MEDIAFAX.

Young a devenit cunoscut cu rolul Jett Jackson, pe Disney Channel, intr-un serial despre un tanar actor care filmeaza un serial fictiv in Carolina de Nord. Young a jucat apoi roluri principale in filmul "Friday Night Lights", din 2004, si in alte cateva seriale de televiziune, precum "South Beach".

Cel mai recent rol al sau a fost acela al detectivului Barry Frost din serialul "Rizzoli & Isles".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.