- Printul William al Marii Britanii a declarat ca fiul sau, printul George, nascut pe 22 iulie, este "galagios" si "foarte frumos", scrie MEDIAFAX.

Printul britanic a facut aceste afirmatii, miercuri, cu ocazia primului sau angajament oficial de dupa nasterea printului George, un eveniment dedicat agriculturii, organizat pe insula Anglesey din Tara Galilor.

"Trebuie sa recunosc, credeam ca misiunile de cautare si salvare pe mare erau obositoare din punct de vedere fizic si mental, insa sa ai grija de un bebelus de trei saptamani reprezinta o sarcina care le depaseste in dificultate", a declarat printul britanic, in fata persoanelor prezente la eveniment.

Catherine, sotia printului William, nu a fost prezenta la eveniment, insa printul a vorbit in numele ei, adresandu-se locuitorilor din Anglesey, o insula de pe coasta nord-vestica a Tarii Galilor, unde viitorul suveran britanic lucreaza la o baza militara care opereaza misiuni de cautare si salvare pe mare.

"Stiu ca pot sa vorbesc in numele lui Catherine si pot sa spun ca nu am cunoscut niciodata in viata mea ceva la fel de frumos si de ospitalier ca Anglesey. Peisajul de langa Stramtoarea Menai este fara indoiala unul dintre cele mai uluitoare din Insulele Britanice. Stiu ca amandurora ne va lipsi teribil de mult aceasta regiune atunci cand misiunea mea de la baza militara se va incheia luna viitoare si va trebui sa ma mut in alta parte. Va multumesc din tot sufletul ca ne-ati primit atat de bine pe mine si pe sotia mea atunci cand am ajuns aici, la fel cum faceti si pentru miile de vizitatori care vin aici in fiecare an", a spus printul William.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.