Christian Bale va primi 50 milioane de dolari daca va accepta sa il interpreteze din nou pe Batman.

Actorul galez Christian Bale va primi un cec de 50 de milioane de dolari daca va accepta sa il interpreteze din nou pe Batman intr-un film dedicat acestui personaj si intr-un alt proiect, in care Batman va aparea alaturi de Superman, care va fi jucat de Henry Cavill, relateaza MEDIAFAX.

Christian Bale a jucat rolul Batman in trilogia "Dark Knight" regizata de Christopher Nolan, foarte apreciata de public, dar si de criticii de specialitate.

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film in 2015, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului "Man of Steel: Eroul". Cu aceasta ocazie, Warner Brothers si Legendary Pictures au inceput cautarea pentru un nou actor care sa-l interpreteze pe cel mai bun detectiv din lume.

Vincent Russel citeaza in eBook-ul sau "Beyond Batman: The Unauthorised True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma" o sursa de la Legendary Pictures care spune ca aceste studiouri sunt hotarate sa il aduca inapoi pe Bale in franciza "Batman".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.