Cantaretul britanic Tom Jones revine in Romania, unde va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 1 noiembrie.

In 2011, la cei 71 de ani, Tom Jones a reusit sa umple Sala Palatului, demonstrand inca o data ca talentul nu are varsta. Tom Jones se intoarce in Bucuresti, intr-un show deosebit, pentru a incanta audienta cu marile sale hituri, precum "Delilah", "Mama told me not to come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "Thunderball", "She's a lady", "Burning Hell", "Tower of Song" si "Hit or Miss".

Organizatorii concertului de la Bucuresti, pentru care accesul publicului este permis de la ora 19.00, sunt Marcel Avram, East European Events si D&D East Entertainment.

Biletele au fost puse in vanzare miercuri, la ora 10.00, si sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si online, pe www.eventim.ro.

Preturile biletelor variaza in functie de categorie, astfel: VIP exclusive - 790 de lei, VIP - 490 de lei, categoria I - 290 de lei, categoria a II-a - 250 de lei, categoria a III-a - 200 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.